Alcoholbeleid

 

Reeuwijk, februari 2011

 

Bestuursbesluit m.b.t. alcoholgebruik buiten het clubgebouw

 

Zoals elk lid van CVCReeuwijk kan weten, hanteert de KNVB stringente regels voor de verkoop en het nuttigen van dranken buiten het clubgebouw. Om het een ieder nog maar eens duidelijk te maken wordt deze ORDEMAATREGEL hieronderstaand nog eens weergegeven.

 

            ORDEMAATREGEL Bewaarnummer 2010/11

a. Bij alle wedstrijden mogen buiten het clubgebouw (kantine e.d.) noch dranken worden verkocht, noch worden meegenomen, met uitzondering van non-alcoholische dranken, mits deze zijn uitgeschonken in kunststof of kartonnen bekers. Tevens is het nuttigen van non-alcoholische dranken in kunststof flesjes (bv. AA-Drink, Cola) buiten het clubgebouw ook toegestaan.

b. Indien de vereniging beschikt over een aan de kantine grenzend, afgebakend terras, mogen op dit terras alcoholische dranken worden geschonken / genuttigd, mits deze zijn uitgeschonken in kunststof of kartonnen bekers.

 

Deze ordemaatregel moet ook binnen onze vereniging worden uitgevoerd op straffe van stevige sancties door de KNVB bij niet nakoming daarvan. De SSGZ heeft inmiddels ook toestemming gegeven om het terras af te bakenen en het bestuur zal op korte termijn hiertoe een afscheiding laten plaatsen.

 

Dit als vaststaand uitgangspunt nemend heeft het bestuur in zijn vergadering van 31 januari jl besloten om bij wijze van proefneming m.i.v. 1 april a.s. gedurende de laatste 2 maanden van dit seizoen het huidige beleid (verkoop in alleen plastic bekers) te versoepelen. Dit houdt het volgende in:

 

  1. De verkoop van dranken in glazen of flesjes en het nuttigen daarvan uitsluitend binnen de kantine wordt weer toegestaan.
  2. Tijdens alle wedstrijden wordt de ordemaatregel buiten de kantine zondermeer toegepast en worden voor gebruik buiten de kantine (dus ook voor het afgebakende terras) derhalve alleen plastic bekers gebruikt.
  3. Na afloop van alle wedstrijden mag ook drank in glaswerk en flesjes op het terras worden genuttigd.

 

Gekoppeld aan deze versoepeling van beleid is het bestuur voornemens om in de mei vergadering 2011 de dan opgedane ervaringen in deze proefneming te evalueren en een besluit te nemen hoe met ingang van het nieuwe seizoen verder te gaan. Zondermeer is het bestuur ook voorstander van deze versoepeling, maar op onze leden wordt een dringend verzoek gedaan om:

 

  1. zich persoonlijk goed aan de bovenstaande regels te houden;
  2. maar ook anderen (bijvoorbeeld onze gasten / bezoekers) die dreigen in de fout te gaan vriendelijk doch dringend te vragen om zich er ook aan te houden.

 

Het bestuur

 

N.B. Inmiddels heeft het bestuur de proefneming geëvalueerd en besloten tot definitieve invoering, mits uiteraard leden en bezoekers zich aan de regelgeving houden.

 


De volgende wedstrijd

Competitiewedstrijd

10 Maart

       - 

Die Haghe - CVC Reeuwijk 

Aanvang 14:30 uur

Stand 2e klasse C

  1 Die Haghe 16 41
  2 Valken'68 16 30
  3 SVC'08 16 27
  4 Lugdunum 16 27
  5 UVS 16 25
  6 HVC'10 15 22
  7 TAVV 16 22
  8 Honselersdijk 16 21
  9 Voorschoten'97 16 21
10 RCL 16 21
11 DoCoS 15 19
12 DSO 16 18
13 Nieuwkoop 16   6
14 CVC Reeuwijk 16   6

 

Wedstrijdverslagen

Ook Valken ’68 een maatje te groot voor CVC Reeuwijk

De verwachting voor een resultaat tegen Valken ’68 was al bij CVC Reeuwijk...

lees meer

Deel deze pagina:


Facebook Twitter Google+ Linkedin

Agenda

Sponsordiner

Woensdag 21 maart Sponsordiner voor alle sponsoren


Klaverjassen

Vrijdag 23 maart klaverjassen


Reunie leden en oud leden van 35 jaar of ouder

Vrijdag 13 april 2018 Gezellig herrineringen ophalen

Jan Hulshof hemelvaartsdag Toernooi

Donderdag 10 mei Het Jan Hulshof hemelvaartsdag toernooi.

11 tegen 11 en 7 tegen 7.

bekijk de hele agenda