• Ad van der Laan neemt het voortouw om CVC geschiedenis te behouden

  3 apr 2020
 • In het nieuwsoverzicht van deze website wordt aangekondigd dat Ad van der Laan het initiatief genomen heeft om als (foto)archivaris te fungeren voor CVC Reeuwijk.

  Ik heb tijdens het schrijven van het jubileumboek ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van onze vereniging ondervonden hoe belangrijk het is om de historie goed vast te leggen. Natuurlijk wordt het officiële CVC nieuws prima bijgehouden door de respectievelijke secretarissen die onze vereniging gekend heeft, maar er gebeurt veel meer in het verenigingsleven. Daarom is het door Ad van der Laan ondernomen initiatief zo belangrijk.

  Het idee van Ad werd direct omarmd door secretaris Chris Schrier en Ad werd uitgenodigd in huize Schrier voor overleg. Chris bracht het in het bestuur en ook zij stonden er helemaal achter.

  Inmiddels heeft Gerke Mulder ervoor gezorgd dat het CVC archief in het clubgebouw een nieuw onderkomen heeft gevonden zodat niets in de weg staat om de historie van CVC Reeuwijk ook voor toekomstige generaties inzichtelijk te houden.

  Over de initiatiefnemer

  Voor de mensen die Ad van der Laan niet mochten kennen.  Ad is een bekende CVC’er met een enorme staat van dienst binnen onze vereniging. Hij heeft zich in vele functies en activiteiten onderscheiden als een enthousiaste en vasthoudende vrijwilliger. Het kan dan ook niet anders dan  dat het archief een grote succes wordt. Op onderstaande foto ziet u Ad in overleg met Chris Schrier tijdens het eerste gesprek over het fotoarchief.

  Als u wat voor hem heeft. Schiet hem aan op de club of stuur een mail naar agmvanderlaan@gmail.com

   

  Voor de volledigheid ook hier nog even de link naar het album   

   

  Hans Goedhart