• Wij moesten op bezoek bij zwammerdam 2. De ploeg van oud cvc trainer Erwin Griffioen.
  Het was een leuk weerzien. CVC begon voortvarend en kwam al snel op een niet te missen kans op 0-1 maar Luuk Dane had het vizier niet op scherp staan. Ook Youri Kalmeijer kon het net niet vinden. Mees Breedveld dan 1 op 1 richting de keeper ook zijn inzet werd gestopt. Zo had CVC al in de eerste 10 minuten op een 0-5 voorsprong kunnen misschien wel moeten staan. Goed het gebeurd niet. Dan komt er een moment dat het in de koppies een rol gaat spelen. Zwammerdam had dat goed in de gaten en probeerde onze defensie met Sean Kwinten op rechts Roy Elderhorst samen René van den Heuvel centraal en Arthur Heij op links te verschalken maar onze jongens bleven de baas. Na een half uur spelen bracht ik Tom Verwaal binnen de lijnen. Het bleek een goede zet te zijn. Drie minuten later was het gelijk raak, Sven de Jong ronde een prima voorzet van Tom verwaal af 0-1.
  Drie minuten later kregen we een penalty waar geen discussie over was. Luuk Dane niet gelukkig in de afronding ging achter de bal staan maar ook deze bal was niet aan hem besteed en bleef het 0-1. CVC ging steeds meer tegen zich zelf spelen en Zwammerdam zette meer druk. Zo haalde ze een keer een hoekschop uit een aanval. Op slag van rust viel die bal uit deze hoekschop ook het hoofd van de totaal vrij inkomende zwammerdam speler Jordi Vrijenhoek bleef staan en de 1-1 was een fijt.
  In de rust even wat dingen om gezet en gewisseld. Zo bracht ik Ruben Mol binnen de lijnen op links half. En zette ik Dylan van de Velde op de rechts half positie. Ook dat pakte voor ons niet vervelend uit gelijk na de rust was het de onvoortuinlijke Luuk dane die nu wel trefzeker was. De afvallende bal pikte Luuk op en ronde middels een lop van ongeveer 20 meter in het doel 1-2. Drie minuten later was het diezelfde Luuk Dane die de 1-3 afrondde op aangeven van de prima invallende Tom Veraal.
  Daarna kregen we het weer een periode lastiger maar de prima keepende Jordi Vrijenhoek die de marge op twee doelpunten verschil hielt was zeer prettig. In de 60e minuut was het Youri Kalmeijer die de bal snoei hard van ongeveer een meter of 20 stijf in de kruising schoot en aan alle illusies van Zwammerdam een einde maakte 1-4. Als kers op de taart was het in de slot minuut Rene van den Heuvel die de bal uit een hoekschop van Youri Kalmeijer de 1-5 binnen kopte. Hij zat er eerder dicht bij maar nu was ie raak en vierde dat of dat we daarmee de champignons league wonnen😂. Zo hielden we onderaan de streep een prima overwinning over aan dit moeizame duel en is de tweede overwinning een fijt.

  Gefeliciteerd mannen 💪⚽️
  Fijn weekend allemaal
  René van Sprang
  Edwin Romijn
  Wim Versluis.

  Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'Tele2 NL 17:09 41% UITSLAGEN Zaterdag 26 september, 11:30 uur wedstrijdnummer: 47532 1-5 Zwammerdam 2 CVC Reeuwijk 2 WEDSTRIJDVERSLAG 1x Sven de Jong 2x Luuk Dane 2x Afgeschermd OFFICIALS Afgeschermd scheidsrechter H. van Beek assistent-scheidsrechter'