• CVC 2 uiteindelijk een makkelijke middag.
  Onze boys van CVC 2 mochten op eigen veld aantreden tegen Soccer-Boys. Zoals al eerder vermeld bekeren we verder bij winst.
  CVC gretig met een grote spelers groep en grote talenten in de selectie. Ik heb vandaag deze wedstrijd gebruikt om diversen spelers uit te proberen op voor hun geen gebruikelijke posities. Dat leverde ook een hele goeie bank op met veel keuzes. CVC begon de wedstrijd volgens afspraak en kon lekker van achteruit bouwen aan een aanval over diversen schijven. Soccer-Boys werd van het kastje naar de muur gestuurd. Al in de 8e minuut mocht onze Luuk Dane afdrukken op aangeven van de jarige Sven de Jong 1-0.
  Na 22 minuten spelen kregen we net buiten de 16 een vrije trap. Wij hebben een aantal mensen binnen de groep die dat klusje kunnen klaren, één ervan is Tom Verwaal. Hij liet de kieper kansloos op zijn inzet en schoot de 2-0 binnen. CVC op rozen. De vreugde van het goede spel en de score verdween even toen Rick Benard uit moest vallen met een ogenschijnlijk ernstige knie blessure. Na 5 minuten werd de wedstrijd hervat maar CVC moest wel weer even in de flo komen. Op een paar mogelijkheden na van de gasten die werden gekeerd door onze keeper van vandaag Jordi Vrijenhoek die een prima indruk maakte was het uitspelen naar het rust signaal.
  In de rust 2x gewisseld en kwamen vol vertrouwen weer het veld op.
  Echter in de 46e minuut gelijk na de rust even te lief verdedigen en de gasten straften dit moment gelijk ongenadig af en maakte er 2-1 van. In het verleden werden we onrustig van dit soort momenten maar overtuigd van ons kunnen herpakte wij ons gelijk en lieten zien dat dit een misverstandje was, 6 minuten later zette Youri Kalmeijer met een schitterend schot in de kruising de marge weer op twee 3-1. Weer 4 minuten later werd luuk vakkundig naar de grasmat gewerkt, alleen was dit ruim binnen het 16 meter gebied. Penalty dus, Tom Verwaal eiste deze buiten kans op en benutte deze kans links onder in de hoek buiten bereik van de keeper die wel de goeie hoek in dook 4-1. Soccer-Boys rijp voor de slacht. CVC reeg de ene mooie aanval aan de ander maar de meeste kansen troffen geen doel twee keer de keeper die overigens prima partij boot, twee keer Tom Veraal op de lat twee keer net naast. Rond de 70e minuut wederom Tom die zijn tegenstander te snel en slim af was ( die man had een rot dag denk ik ) door ging op het doel af maar net als vorige week de inlopende Luuk Dane in stelling bracht met deze niet te missen kans. Luuk tekende hiermee ook zijn tweede goal van de dag 5-1.
  Dit werd de eindstand.
  Het enige wat ik de jongens kan verwijten is dat er wel 10 doelpunten gemaakt hadden kunnen worden.
  Kortom een goeie generale om volgende week de competitie te gaan beginnen.
  Wij wensen Rick veel sterkte met zijn blessure.

  Fijn weekend allemaal
  René van Sprang
  Edwin Romijn
  Wim Versluis ⚽️⚽️👊💪