• De tweede wedstrijd in de beker ronde. Nu op eigen veld tegen BSC 68-3. Ook zei net als ons speelde vorige week gelijk.
  Alle 4 ploegen starten vandaag dus met 1 punt op zak.
  Mijn spelers raken stuk voor stuk fitter en had vandaag een groep van 16 spelers ter beschikking. BSC gaf goed partij tegen de aanvals drang van CVC. BSC speelde 1-4-4-2 en wij 1-3-4-3. Zeker als BSC aan de bal was, was het voor ons zoeken om tegenstand te bieden. Tegelijk moet je zorgen dat je daar door niet tegen een tegen doelpunt aan loopt. Maar van enig gevaar was geen spraken. Na een minuut of twintig spelen kwamen we aanvallend een beetje los, combinatie’s gingen lopen en werden sterker. Minuut 26 was het Arthur Heij die op links back de bal veroverde en veel ruimte voor zich zag. Hij stoomde op kreeg uit de kluts van de tweede verdediger de bal gelukkig mee en hield de bal nog net voor de achterlijn binnen. Een strakke voorzet laag over de grond werd vakkundig afgemaakt door de inlopende Tom Verwaal 1-0. BSC kwam even brutaal terug en testte Ruben van Delft die onze keeper was vandaag. Ruben maakte door een prima redding de aanval onschadelijk. Duidelijk werd wel dat we niet zo maar kaar zijn met BSC. In de slotfase (5 minuten voor rust) zette onze jongens even orde op zaken.Waar het vandaan kwam weet ik niet maar wij scoorde even 3 doelpunten. In minuut 42 scoorde Youri Kalmeijer 2-0 door zijn eigen opgezette aanval vakkundig achter de keeper te krullen. 3 minuten later Luuk Dane aan de bal raakte in eerste instantie verstrengeld tussen drie verdedigers maar worstelde zich er tussen uit en raakte de bal half richting het doel. De uitkomende keeper zag de bal buiten zijn bereik tergend langzaam in het doel rollen 3-0. In de slot minuut van de eerste helft was het Sven de Jong die weggestuurd werd met een hoge bal recht op de keeper af ging en koelbloedig afronden 4-0.
  Na een kwartier spelen in de tweede helft was wederom Luuk Dane trefzeker, nu scoorde hij op een opmaat gegeven voorzet van Sven de Jong die naar rechts was uitgeweken 5-0. BSC gooide de handdoek in de ring. De gasten speelde machteloos en moesten toe zien hoe in minuut 80 Tom Verwaal zijn 2e van vandaag maakte, dit keer op aangeven van Luuk Dane.
  In de slot minuut 3 tegen 1, Tom Verwaal brak door op links en kon voor eigen succes gaan, echter behield hij het overzicht en bracht Luuk Dane in stelling die een niet te missen kans kreeg en deed dat dus ook niet. Luuk maakte een hatrick en zette daarmee 7-0 op het score bord. Na de aftrap van BSC floot onze leidsman Willem Goudkuil voor het eind signaal.
  Bovendien sloten we na een lange periode weer eens af zonder tegendoelpunten. Tja daar moet natuurlijk een heerlijk biertje op gedronken worden.
  De derde helft ging net zo goed als de 1e en de 2e helft😉.

  Gefeliciteerd mannen! Ik heb van jullie genoten.
  Het spel kan nog beter maar het begin is er.
  Volgende week belooft wederom een mooi potje te worden. Dan spelen we wederom op eigen veld maar dan tegen Soccer-boys. Die jongens wonnen ook hun wedstrijd tegen Moerkapelle met 2-0.
  Dus de winnaar van deze wedstrijd bekert verder.

  Fijn weekend allemaal
  René van Sprang.
  Edwin Romijn.
  Wim versluis.
  🍻⚽️👊