• Daarna met mijn eigen team uit naar Nieuwkoop. Het weer werd er niet beter op, hardere wind en daarbij fikse hoosbuien, geen duckout en beschutting maakte het voor mij ook afzien geblazen.
    Wij verloren de toss. Met volle tegenwind starten. Het bracht het beste in ons boven. Goed samenspel maakte dat we zelfs met volle tegenwind een aantal kansen kregen om de score te openen. Nieuwkoop had het lastig met de wind in de rug en konden geen “voordeel” uit de situatie halen. Dan na 30 minuten spelen werd Fred op maat bediend en op snelheid maakte Fred Plomp een knap doelpunt laag onder in de hoek 0-1 voorsprong met volle tegenwind dat is lekker. Na de rust waren de rollen omgedraaid en hadden wij het lastig. Eigenlijk was er geen fatsoenlijk voetbal meer mogelijk, hoekschoppen, achterballen uitgooien enz enz enz. Nieuwkoop kwam beter uit de rust en kreeg een aantal behoorlijke kanse. Voor ons met het voordeel van de wind in de rug krulde de bal als een boemerang terug waar die vandaan kwam. Het was hard werken voor onze boys maar de wil om deze pot te winnen lag er erg dik boven op.
    Er was met krachten gesmeten en uiteindelijk loon naar werken pakte ook de JO17-1 de eerste 3 punten na de winterstop. Uitslag 0-1.
    Top gedaan boys, ik ben trots op jullie. ⚽️💪👍