• Om 14.00 met de JO17–1 uit tegen Gouda. CVC begon met de juiste instelling vandaag en ging voortvarend van start. Na krap een kwartier was het de doorgebroken Jeroen die de 1-0 maakte. Gouda ook lekker aan het voetballen, na een half uur een voorzet die net achter Jens door rolde voor de voeten van de inlopende spits en het was weer 1-1. Het was een vermakelijk potje voetbal van beide kanten. Jammer genoeg was gouda scherper voor het doel en maakte 5 minuten later op bijna dezelfde wijze 2-1. CVC gaf niet op en ging met veel strijd aan de slag. In de 40e minuut kwam Gouda door een persoonlijke fout op 3-1. Wij waren compleet en ik wisselde doorlopend in de wedsrijd. De tweede helft kwam CVC knap terug maar helaas hadden we weer een leidsman die als slot op de deur bij Gouda fungeerde. Doorgebroken speler jeroen van achteren leverde alleen een vrije trap op geen kaart niets, vervolgens Fred die met twee armen recht vooruit geduwd werd in scorings positie had een penalty moeten zijn ook volgens de kijkende Gouwenaars maar scheid gaf de bal zelfs aan de keeper. Twee keer afgefloten op buiten spel dat totaal geen buiten spel was. Ik meen oprecht iedereen kan fouten maken maar dit was gericht tegen ons fluiten.
    Ondanks dat kregen we zeker wel kansen die door mochten maar we vergaten zelf ook de klappen uit te delen. Fred twee keer oog in oog, kay die zelf had moeten schieten oog in oog maar legt hem in de voeten van een verdediging. Luuk alleen op het doel af, schoot hoog over.
    Dus in dat opzicht moeten we ook naar ons zelf kijken. Ik de slotfase belande een strak schot van Gouda ook nog in de verre hoek en werdt het uiteindelijk 4-1. Ik heb vandaag iedergeval weer een CVC gezien die de strijd aan wilde gaan veel kansen kreeg maar aan de verkeerde kant van de score bleef.
    Top gespeeld jongens !💪👍⚽️