• Vandaag wedstrijd no 4. De eerste wedstrijd op ons eigen complex. De tegenstander Alphen JO17-1. Vooraf goed een plan van aanpak door gesproken, het is altijd wel de vraag gaat dat lukken?. CVC starte sterk aan de bal en het verbaasde mij dat we heel veel vrijheid kregen om te voetballen in positie spel. De eerste 20 minuten lieten we de gasten alle hoeken van het veld zien. Met daar in twee doelpunten. In de 4e minuut al was het raak Kay Garretsen ronde perfect af op aangeven op maat van Arend Vanderblom 1-0.
    In minuut 13 was het Fred Plomp met een hele lepe lob over de keeper en een mooie 2-0 voorsprong. Daarna duurde het even omdat Alphen iets meer van zich af beet maar daar lagen wij niet wakker van. In minuut 30 een hoekschop van Jelle Bergmans Precies om maat voor de inkomende Jitse van Eekelen en het staat 3-0. Het ging erg makkelijk, dan sluipt er toch wat gemakzucht in en Alpen stuurde de links back de diepte in, CVC stond even niet goed en had geen antwoord op de tegenaanval 3-1 in minuut 38. Alphen was daarvoor al twee keer in scoring positie geweest maar onze prima keepende Rick Verbunt was een sta in de weg. Met deze stand gingen we rusten.
    Er hing een ontspannen sfeer in de kleedkamer het enige wat ik had meegegeven dat we pas uitgespeeld zijn als de scheidsrechter na 80 minuten af fluit. Alles daar tussenin moet je willen winnen. CVC begreep de boodschap goed en begon gelijk sterk aan de tweede helft. Wederom Kay die zijn tweede maakte in minuut 55 wederom bediend door zijn maatje Arend die elkaar makkelijk vonden 4-1. Even een slippertje aan de linker kant met een mooie afronding van Alphen 4-2. Hoe lost je dat dan op? Gelijk terug slaan! Een minuut later Fred plomp die de bal veroverde en perfect in de verre hoek schoot 5-2. In de slot minuut maakte de man off the match Kay Garretsen zijn derde dus een Hattrick en beloonde zich met een hele goeie wedstrijd 6-2. We hebben een hele goeie wedstrijd gespeeld en stuurde Alphen kansloos naar huis zonder punten.
    4 gespeeld 12 punten 💪👍⚽️
    Gefeliciteerd mannen.!!!!
    Thijmen van Sprang ik zijn super trots op jullie.