• Vandaag alleen de JO19-1 uit om 10.00 tegen TAVV. In de wetenschap dat de JO17-1 verplaatst zou worden omdat Floreant geen team op de been kon krijgen kon ik een aantal spelers mee nemen.
  Dat was prettig omdat 6 spelers van de JO19-1 geselecteerd waren om vanmiddag mee te spelen in het 1e elftal. CVC begon sterk liet de tegenstander niet voetballen en kwam binnen 23 minuten door twee doelpunten van Rick Hammer om een verdiende 0-2. Net voor de rust deed TAVV wat terug na twee reddingen van Sven Hoogeveen was het de derde keer wel raak 1-2. Na de rust waren we het even kwijt en lieten TAVV terug in de wedstrijd komen die op hun buurt dankbaar gebruik maakte van de persoonlijke fouten achterin en op het midden en kantelde de wedstrijd naar een 3-2 voorsprong voor de gastheren.
  CVC probeerde van alles en waren dichtbij een verdiende gelijkmaker. Helaas misverstand bij Sven en de 4-2 was een fijt.
  CVC te lang niet gevoetbald miste wedstrijd ritme en conditioneel werd het ook een slijtage slag. De eindstand kwam op een 6-2 uit.
  Jammer maar de sfeer is heel goed onder een heerlijk zonnetje. Op naar de volgende wedstrijd.
  Terug bij CVC nam ik de vlag ter handen en werd getraceerd op een mooie wedstrijd met een mix van jonge talenten en wat spelers die al jaren spelen in het 1e. CVC zette met leuk voetbal, strijd en spelplezier NSV 46 met 5-0 aan de kant. Mooi om te zien dat de jonkies er aan zitten te komen.
  Gefeliciteerd! Mannen
  Ik heb van jullie genoten. 💪👍⚽️⚽️