• Vandaag eerst met de JO19-1 uit naar rijnvogels uit Katwijk om daar om 10.15 te voetballen. Het was rijkelijk vroeg voor onze jongens. Korte warming up en knallen maar. We moesten het doen zonder Thijmen van Sprang en Thomas van dijk die beide in de basis staan van het 1e elftal.
    We bleven met 15 spelers over maar je leverd wel wát in. Toch lieten de jongens leuk voetbal zien, niet altijd gelukkig maar leuk om te zien. Tot echte kansen kwamen we niet. Rijnvogels was in de verkregen kansen 100% effectief kreeg 4 grote kansen en benutte ze allemaal. CVC werd wat brutaler en 10 minuten voor rust sprintte Twan van de laan op rechts kreeg de bal mee van max en Twan gaf een loepzuivere voorzet af die met links binnen getikt werd door Dylan Jongman 4-1. Mooi moment zo voor de rust. Na de rust wat omzettingen toegepast en CVC kwam erg sterk uit de kleedkamer zette binnen 10 minuten in het tweede bedrijf de 4-2 op het score bord gemaakt door Mats. CVC ging lekker het begon te lopen bij ons, en weer een mooie aanval vanaf rechts die via Dylan op de kruising beland. Helaas kreeg de wedstrijd een bijzondere wending en zocht wederom de scheidsrechter de hoofdrol op door maar liefst 6 gele kaarten te trekken. 2 voor zijn eigen club maar 4 voor ons. De reden????? Ach wist hij zelf ook niet echt maar ja dan is het toch 40 minuten 10 tegen 11 nietwaar.
    Als klap op de vuur pijl kreeg Hidde ja, Hidde direct rood door in een duel een arm te gebruiken in de nek van de tegenstander. Zegt die jongen nog scheids dat is helemaal niet nodig er gebeurde niet veel. Maar toch Hidde naar de kant. Tja met een gehavende ploeg en een scheids die overigens de eerste helft op hoog nivo floot maar de tweede helft schandalig floot heb je geen schijn van kans. Uiteindelijk is er over het verlies geen discussie, zei waren beter maar wij kwamen té gevaarlijk terug. Het is niet de eerste keer dat we zo benadeeld zijn door toedoen van een scheidsrechter die blijkbaar zich populair wil maken. De eindstand kwam op 6-2 uit en Wéér een leuke wedstrijd verziekt. Als je zo in de picture wil staan zal ik u ook bij naam noemen meneer R. J van Es. Ik hoop dat dit door de KNVB een halt toe geroepen wordt! Op deze manier wordt elke uitwedstrijd een kansloze missie.