• Vandaag 2 wedstrijden coachen. Eerst CVC JO19-1 thuis tegen jodan-boys JO19-3. Ik stuurde de boys met een opdracht het veld in en werd heel goed uitgevoerd. CVC had al binnen een kwartier met 2-0 voor moeten staan maar faalde in de afwerking. CVC bleef lekker door combineren en de gasten konden er heel weinig tegenover zetten. In minuut 30 was het loon naar werken en gaf Dylan Jongman de bal het laatste zetje na een hele mooie aanval 1-0.
    Op slag van rust verslikte onze defensie zich en uit de kluts viel de bal precies goed voor de spits die liet Sven kansloos 1-1 gelijk erna rust.
    Ik gaf de jongens mee gezien de kansen die wij kregen en het goede spel wat wij lieten zien wij de 2e helft nog wel een paar kansen komen daar moet je er minimaal 1 van binnen werken en achterin goed georganiseerd blijven voetballen en geen kansen meer weg geven.
    CVC had het de tweede helft lastiger maar bleef het betere van het spel houden. 5 minuten voor het einde kwam Emiel Gerritsen los van zijn tegenstander gaf de bal hard laag voor op de inlopende Max van Wensveen die werd naar de grond getrokken, de fluit klonk maar in het fluitsignaal scoorde Thomas van dijk met een snoeihard schot in de bovenhoek. Waar na er een direct doelpunt werd toegekend ipv een strafschop. 2-1 voorsprong met nog 5 minuten te spelen. We kwamen niet meer in de problemen en onze eerste overwinning en een welverdiende was een fijt.
    Gefeliciteerd mannen!👍💪⚽️