• Ook al hebben we in de najaarscompetitie verloren van haastrecht jo11-1 met 3-4, we zijn niet bang voor onze tegenstander. De eerste 15 minuten lopen wat moeizaam. Haastrecht zet hoog druk en we krijgen de bal lastig weg en wij zoeken vaak de moeilijke oplossingen.

    Met Rijk en Riley achterin komt er het tweede kwart iets meer rust in het spel. Nils in de spits maakt het spel wat minder voorspelbaar en zorgt voor wat kleine kansjes. Maar ook Haastrecht komt er soms gevaarlijk doorheen. Gelukkig is Danny ondanks de zon recht in zijn gezicht scherp. Na balverlies van Haastrecht schakelen de jongens vlug en kan Nils met een-op-maat-assist Boaz voor de keeper zetten. Boaz schuift hem beheerst onder de keeper in de goal. Pfff... 0-1. Meteen erna een grote kans voor Haastrecht. Gelukkig staat het vizier van hun spits niet op scherp. Net voor tijd worden we nog gered door de paal die er voor zorgt dat we met 0-1 de rust in gaan.

    De tweede helft pakken we goed op. We zijn vaster aan de bal en zowel Jurre als Niquel krijgen nog redelijke kansen maar telkens is de verdediging van Haastrecht in de buurt om de schoten te blokken. Hoe Haastrecht het ook probeert, ze komen er nu moeilijker doorheen en je ziet ze een beetje moedeloos worden. Toch is er nog een grote kans na een scrimmage voor de goal maar Danny en Riley gooien zich voor de bal. Uiteindelijk redt Rijk ons door de bal weg te koppen van de lijn! De jongens knokken voor elkaar. Rijk en Tijn moeten soms tot het uiterste gaan maar de tegenstander krijgt weinig goede kansen meer. Hassan loopt goed weg bij zijn tegenstander en krijgt een goede mogelijkheid tot schieten, maar vandaag zit het niet mee. Met Riley rechts op het middenveld lukt het CVC Reeuwijk om meer druk op de goal te zetten. Boaz krijgt de bal in de 16 meter voor zijn voeten, zet de verdediger op het verkeerde been en kan goed binnen schieten. 0-2 De wedstrijd lijkt gedaan. Dan geeft Haastrecht toch nog onverwacht gas. Niquel stapt prima in en haalt de angel uit de aanval. Met nog 3 minuten te spelen versiert Haastrecht nog een penalty, maar op goal staat Danny en die houd de 0 voor CVC en bewaard zo de rust. Knappe overwinning en de drie punten gaan in de tas mee naar Reeuwijk!