• Spelerskaartfoto’s van een aantal CVC leden uit een “ver” verleden. Binnenkort volgt de tweede serie. 

   

  Jan Hulshof

  Jan was lid vanaf de oprichting en kwam in de lagere elftallen te voetballen. Qua voetbalstijl en uiterlijk werd hij in die tijd veelal vergeleken met Theo “de tank” Laseroms van Feyenoord. Helaas kwam Jan in december 1990 om het leven na een tragisch ongeval.

   

  Peter Perdijk

  Peter heeft jaren in het zesde gevoetbald en gekeept. Maar ook was hij actief als keeper in het tweede en zelfs een keer in het eerste elftal als tijdelijke vervanger van Hans Hordijk. Zowel keepen als voetballen ging hem heel aardig af.

  Hans Mulder

  Hans Mulder vroeger voetballer, hardwerkende verdediger maar ook keeper geweest. Heeft in veel recreatie elftallen zijn kunsten vertoond en kan dan ook gezien worden als een echte liefhebber. Erg sportief, maar wel fel. Hans was en is een groot liefhebber van het kantineleven en het was, zeker vroeger, maar goed dat hij steevast op de fiets kwam.

  Jaap van Dijk

  Oud selectiespeler uit de beginjaren van CVC Reeuwijk. Hardwerkende speler. Later verhuisde hij van Reeuwijk naar de provincie Drenthe.

  Ad van der Laan

  Wie kent Ad niet. Man met vele verdiensten voor CVC heeft ook gevoetbald in de jeugd en later ook in senioren. Deze foto dateert overduidelijk uit zijn beginperiode als voetballer.

  Martin Oosterwijk. Zonder twijfel een van de meest kleurrijke CVC’ers.  Heeft vele jaren in het eerste gevoetbald als buitengewoon creatieve linkerspits. Tijdens de selectietrainingen bleek dat Martin vaak een heel andere perceptie had van positiespel dan de diverse trainers waaronder hij trainde.  Dit tot grote hilariteit bij zijn teamgenoten.

  Henk Kalkman

  Henk kon in de teams waar hij voetbalde  weleens de clown uithangen maar kon wel voetballen. Hij heeft dan ook de meest bizarre doelpunten op zijn naam staan. Henk heeft in vrijwel alle elftallen zijn kunsten vertoond en stopte na het nodige blessureleed. 

  Jan Slappendel

  Jan Slappendel was zonder twijfel een van de beste verdedigers die CVC ooit gekend heeft. Hij was al vanaf de jeugd een harde maar faire back en het eerste elftal kon altijd op Jan’s inzet rekenen. Hoewel rustig van aard kon Jan in het vuur van het spel best eens uit zijn slof schieten.

  Cor Klerks

  Legendarische doelman van begin jaren 70.  Cor Klerks kwam over van Gouda toen CVC Reeuwijk naar de eerste klasse promoveerde en volgde Gerard Vermeulen op. Cor was een uitstekende keeper en vooral voor zijn doel zeer sterk. Hij had ook een sterke uitstraling waardoor tegenstanders zich nog weleens bedachten voordat ze een duel aangingen met de Reeuwijkse keeper.

  Cor van der Panne

  Cor van der Panne is een van de mannen van het eerste uur van onze vereniging en zeer belangrijk geweest voor CVC Reeuwijk. De oudgedienden van CVC herinneren zijn grote verdiensten als voetballer van het eerste elftal.

  Martin Luijk

  Hele rustige verdediger in het eerste en later tweede elftal.  Is net als Jaap van Dijk na een verhuizing uit beeld verdwenen bij CVC Reeuwijk.

  Ruud van Noord

  Toen de gelouterde Ruud van Noord begin jaren 70 overkwam van Gouda betekende dit een aanzienlijke kwaliteitsinjectie voor het eerste elftal van de nog jonge vereniging. Halverwege de jaren 70 deed Ruud een stapje terug en kwam via het tweede elftal uiteindelijk in het vijfde terecht.

  Jan van Delft

  Rasechte CVC’er met veel verdiensten voor onze verenging. Als voetballer een technische middenvelder die zowel in het eerste als tweede elftal zijn mannetje stond. Was echter ook op andere plaatsen prima inzetbaar.

  Theo Stolwijk

  Zeer technische voetballer met veel inzicht. Helaas erg blessuregevoelig waardoor de belofte nooit helemaal vervuld werd. Speelde desondanks een aantal jaren in de selectie.

  Jan van de Made

  Voetballer in de recreatie, grensrechter bij het eerste en regelaar van verenigingsscheidsrechters. Jan van de Made dook overal op binnen CVC Reeuwijk.  De foto dateert uit zijn periode als grensrechter van het eerste.

  Frans de Bode

  Hoewel al lang geen lid meer blijft Frans op de een of andere manier CVC’er. Als hij profvoetballer was geweest hadden we gesproken over een modelprof. Frans speelde zowel op het veld als in de zaal en toonde zich  op alle vlakken een echte teamplayer.

   

  Hans Goedhart