•  

  Voorzitter 1971 - 1974

  Op 1 december 2020 overleed oud voorzitter Hub Nootenboom op 79 jarige leeftijd. Hiermee raakten we opnieuw een man kwijt die bepalend was in de beginjaren van onze vereniging.

  Zeker in de tijd dat onze vereniging het complex aan de Kennedysingel  verliet en intrek nam op het huidige complex, kon de vereniging rekenen op Hub’s kennis en kunde. Met enorme inzet zorgde de voorzitter ervoor dat de bouwplannen van de kantine tot uitvoer werden gebracht.  

  Het was niet alleen de verhuizing waar Hub als voorzitter grote waardering mee oogstte bij de leden. Hij was een  welbespraakt man die zich ook nog eens zeer goed op papier wist uit te drukken. Dat laatste vertaalde zich in de functie van redacteur van het clubblad “Buitenspel”.

  De selectiespelers hebben Hub in de jaren 70 meegemaakt als leider/ verzorger van het eerste elftal. In deze functie herkende je de voetballer Hub Nootenboom. Betrokken tot en met en fanatiek als geen ander.

  Het was heel fijn om Hub terug te zien tijdens het 50 jarig jubileum van CVC Reeuwijk in 2018. Hij vertelde daarbij dat hij de enorme druk en drukte rond de verhuizing van het complex als zwaar maar heel mooi had ervaren. Vooral de saamhorigheid binnen de club was fantastisch in die jaren.  

  Hoewel hij nog maar een enkele keer bij CVC kwam is hij de vereniging altijd blijven volgen via de pers en de website.

  We hebben als CVC Reeuwijk veel te danken aan Hub Nootenboom.

  Rust zacht Hub