• Opnieuw heeft Ad van der Laan een selectie gemaakt uit zijn omvangrijke serie CVC Foto’s. Deze zeer geslaagde aflevering vindt u door hier te klikken

  Het is altijd mooi om jeugdfoto’s terug te zien. Helemaal als de jeugdigen op de foto inmiddels middelbare heren zijn. Bij bovenstaande foto is dit zeker het geval.

  Heel veel mensen hebben zich in de loop der jaren over deze foto gebogen en herkenden zichzelf en anderen. Ik durf er mijn hand niet voor in het vuur te steken of het allemaal klopt maar de volgende namen kwamen naar voren.

  Eric van Dam, Theo Stolwijk, Randy Pieterse, Richard Rijsbergen, Benny Slappendel, Ben Goudriaan, Andre Stoppelenburg, Rob Stolwijk, Dick van Dam, Eugenie Johson, Remco Kok, Arie van Hanswijk, Martin en Peter de Jager, Mark Verstegen, Peter van Dam, Marcel Prinsenberg, Wilco van Wensveen, Paul Spee, Tom van Noord, Ron van Dam, Eric Vermeulen, Martin Hagen, Willem Koster, Jeroen van den Beld, Ed Stolwijk en Richard van Leeuwen. De begeleiders zijn Andre Rijsbergen en Theo Stolwijk.

  Naast deze iconische zwart-wit foto is er nog veel meer moois te zien in deze aflevering van Ad’s archief. De komende tijd zal ik nog enkele jeugdfoto’s de revue laten passeren in deze blog.  

  Dezelfde foto’s worden gepubliceerd op de Facebookpagina van CVC en als u namen van de spelertjes weet kunt u ze daar in een reactie achterlaten.

  Als het doorlinken naar Ad’s album niet mocht lukken kunt u ook onderstaande link in uw browser plakken.

  https://myalbum.com/album/CyYWr72bVtLe

  Tot slot: heeft u zelf foto’s uit de rijke CVC historie, neem dan contact op met Ad van der Laan. U kunt hem bereiken via mail: agmvanderlaan@gmail.com

  Hans Goedhart