• De start van het nieuwe seizoen. Traditioneel starten we met 3 bekerwedstrijden. De eerste moesten we uit in en bij Moerkapelle. Wij waren afgerezen met 15 spelers waarvan niet iedereen top fit was maar wel fit genoeg om minimaal 1 helft te spelen. In tegenstelling tot vorige week was dit wel een heel glad en snel veld. CVC starten de wedstrijd met aardig combinatie spel maar konden in de beginfase geen openingen vinden om te scoren. Na ongeveer 20 minuten spelen was het raak. Rick zette een aanval op, speelde de bal een meter of 3 in richting Sven maar die stond buitenspel, Sven wist dat en stapte over de bal heen. Rick die al doorgelopen was pikte zijn eigen inzet op en maakte hem keurig af. Helaas interpreteerde de leidsman dit als \"hinderlijk buitenspel\" maar er was geen verdediger in de buurt van ons tweetal dus voor wie was het hinderlijk??? Goed afgekeurd dus. Moerkapelle kon de eerste helft niet echt overtuigen en maakte het onze defensie niet heel erg lastig. Een minuut of 4 vóór rust was het dan toch raak. Tom Verwaal kwam er met een mooie actie doorheen, had voor eigen succes kunnen gaan maar gaf de bal op randje buitenspel af op de inkomende Sven die deze kans verzilverde 0-1.
  Na de rust was het Moerkapelle die onze rechts back redelijk makkelijk de bal afhandig maakte. Zo maakte de gastheren al naar drie minuten na de pauze 1-1. Moerkapelle was de hele wedstrijd opvallend gretig waardoor wij het lastig hadden in de opbouw een vuist te maken. Toch wisten wij door een mooie diepe bal over de verdediging Luuk helemaal vrij te spelen en Luuk lopte de bal over de keeper 1-2. Tot onze grote verbazing werd ook dit doelpunt afgekeurd wegens buitenspel.
  De veld speler van Moerkapelle vlagde overal voor zelfs als er vliegtuig voorbij kwam, nee even zonder dollen wat moeten we hier nou mee????. CVC drong steeds meer aan en voerde de druk op. Tom Verwaal ging weer eens op eigen houtje op avonduur en verschalkte met een hele mooie indraaier en hulp van binnenkant paal de verdiende 1-2.
  Moerkapelle gokte op de counter maar daar waren ze niet succes vol. Jethro Bevers en René van den Heuvel waren een sta in de weg. Ook Dylan Holthuijsen hielt ons met een prachtige save in de wedstrijd. Aan de andere kant wederom Luuk die er door was en afgevlagd en afgefloten voor buitenspel. In de slotminuten kreeg Moerkapelle een hoekschop die hoog werd ingebracht, bij de tweede paal werden er twee spelers door ons niet opgemerkt en één van hen knalde de bal hoog in de hoek. Onhoudbaar voor Dylan Holthuijsen die vandaag onze keeper was 2-2.
  Een aantal minuten later werd er met een 2-2 stand afgefloten.
  Wij voelde ons echt belazerd door de leidsman, maar zelf weten wij ook dat ons spel beter moet zo eerlijk moet ik zijn.
  Volgende week nieuwe ronde nieuwe kansen.
  Dan spelen we op eigen veld tegen BSC 68-3.
  Fijn weekend!
  René.