• Het bestuur van CVC Reeuwijk wenst alle sponsoren, leden, ouders/verzorgers, vrijwilligers en volgers een gelukkig 2021! 

  Helaas, een nieuwjaarsreceptie zit er dit jaar niet in. Vandaar dit geschreven bericht namens het bestuur. 

  Op 4 januari 2020 sprak ik tijdens de nieuwjaarsreceptie een groot deel van onze leden namens het bestuur toe. Niet wetende wat 2020 zou brengen, presenteerden we vol enthousiasme een groot deel van onze plannen. Sinds maart 2020 ligt een groot deel van onze vereniging echter stil, afgezien van een korte periode in de zomer en onze jeugd die op dit moment gelukkig nog wel kan trainen.  

  De tijden zijn veranderd, waarbij we op dit moment nog niet weten wanneer we het normale (verenigings-)leven weer kunnen hervatten. Los van alle perikelen hebben we in 2020 ook een aantal mooie dingen kunnen realiseren. Zo hebben we midden in de pandemie een mooie, duurzame overeenkomst kunnen sluiten met First Gum Energy, waardoor First Gum Energy voor drie jaar als hoofdsponsor aan CVC verbonden is! Deze overeenkomst heeft ons onder andere in staat gesteld om het nieuwe kledingplan uit te rollen, waarmee we de club een professionelere uitstraling willen geven. Tevens hebben we de samenwerking met de voetbalschool kunnen intensiveren, waar we als vereniging de vruchten van zullen gaan plukken. 

  Als bestuur zijn we dankbaar voor de steun die we nog steeds voelen vanuit de leden, vrijwilligers en sponsoren. U mag van ons verwachten dat, wanneer de situatie het weer toelaat, we het nodige zullen doen om jullie voor de steun te bedanken. 

  Deze crisis laat ons zien hoe belangrijk de club is in sociaal opzicht. Laten we daarom hopen dat de komst van de vaccins ervoor zorgt dat er over niet al te lange tijd ruimte komt voor versoepeling van de maatregelen zodat we elkaar weer kunnen ontmoeten in en rondom de gezellige kantine van CVC Reeuwijk! 

   

  Luuk Kwast (voorzitter) 

  Namens het bestuur