• Opening clubgebouw en terras

  4 jun 2020
 • Er is goed nieuws: Vanaf 4 juni zijn ons clubhuis en terras onder voorwaarden deels open. Sportkantines moeten in de basis tot 1 september gesloten blijven, echter omdat wij een pachter in ons horeca gedeelte hebben, heeft de pachter toestemming ontvangen van de gemeente om weer open te gaan. De kleedkamers en douches blijven voorlopig nog gesloten.

  CVC Home (de pachter) is geopend op:
  donderdag van 19.00 tot 22.30
  Om uiterlijk 23.00 dient iedereen het complex te hebben verlaten.
  zaterdag van 09.00 tot 19.00

 • De looproute naar het clubgebouw en terras is zoals op deze luchtfoto weergegeven en dus niet via de ingang bij de fietsenstalling. Op je weg van het hek naar het terras gelieve niet te stoppen om een praatje met iemand te maken of naar een training te kijken. Dit is niet toegestaan. Na aankomst kan je plaatsnemen op het terras of binnen aan de tafels. 

 • De ingang van het clubhuis aan de zijde van de atletiekbaan is in verband met alle 1,5m maatregelen gesloten.

 • Je kan plaatsnemen op het terras of naar binnen door de ingang aan het terras. Het clubgebouw binnen is slechts geopend voor maximaal 30 personen. De opstelling van de tafels is zodanig dat er 1,5m afstand gehouden kan worden.

 • De tafels en stoelen zijn uitgeteld en uitgemeten en mogen niet verplaatst worden.

  Met de pachter is afgesproken dat de bestellingen met gepaste afstand aan de tafel worden opgenomen en gebracht.
  In verband met de 1,5 meter regels is het helaas niet mogelijk om zelf een bestelling aan de bar te plaatsen. Blijf s.v.p. aan de door jou gekozen tafel zitten.

  Toiletten in het clubhuis zijn open en worden uiteraard schoongemaakt. De weg naar het toilet is zeer krap, waardoor er helaas maar 1 iemand tegelijk naar het toilet kan. Dit wordt in de gaten gehouden door de pachter. Moet je naar het toilet, vraag even of deze bezet is of niet.

  Heb je het gezellig gehad en ga je weer naar huis? Verlaat het complex via de volgende route:

 • Op je weg van het terras naar de uitgang gelieve niet te stoppen om een praatje met iemand te maken of naar een training te kijken. Dit is niet toegestaan.

 • We gaan er vanuit dat jullie je allemaal netjes aan de regelgeving houden, zodat we ook open kunnen blijven en niet bij de eerste de beste controle op onze vingers worden getikt en weer dicht moeten. DIt kan ook consequenties hebben voor trainingen, dus houd je allemaal s.v.p. aan de regels.

  Namens CVC Home en het bestuur alvast bedankt voor je bezoek.