• Update Corona-Virus CVC Reeuwijk

  19 mrt 2020
 • 19 maart Met regelmaat zien wij (te) grote groepen kinderen een partijtje voetballen op onze velden, terwijl ons complex officieel is gesloten, i.v.m. besmettingsgevaar van het Coronavirus. Aan alle ouders/verzorgers: probeer dit te beperken, alstublieft! Normaal gesproken doen we er niet al te moeilijk over zolang er niets vernield wordt en er geen rommel wordt gemaakt, maar nu willen we jullie uitdrukkelijk verzoeken dit tot een minimum te beperken. De overheid laat iedereen zo veel mogelijk thuis werken en sluit de scholen niet zonder reden. Leg uw kinderen uit waarom we fysiek sociaal contact op dit moment tot een minimum dienen te beperken, hoe vervelend dit ook is. Laten we er met z'n allen voor zorgen dat de overheid niet wordt gedwongen nog extremere maatregelen te nemen.

  16 maart Het gros van jullie heeft ongetwijfeld al vernomen dat de maatregelen omtrent de verspreiding van het Corona-virus in Nederland zijn verlengd en tevens zijn aangescherpt.
  CVC Reeuwijk volgt vanzelfsprekend het advies van onze overheid. 
  Dit houdt in dat de maatregelen, die vorige week zijn genomen door het bestuur, worden verlengd tot in ieder geval 6 april
  Mocht de situatie in de tussentijd veranderen, dan worden jullie daar uiteraard over geïnformeerd.

  12 maart Gezien de laatste ontwikkelingen betreffende het Corona-virus heeft het bestuur besloten om alle trainingen te laten vervallen, tot in ieder geval 1 april. Dit in navolging op de algehele afgelastingen, die eerder deze middag zijn gecommuniceerd door de KNVB. Ook het clubhuis blijft gedurende deze periode gesloten. Het bestuur houdt de situatie nauwlettend in de gaten en zal haar leden van updates voorzien wanneer noodzakelijk.

  We hopen onze leden snel weer te kunnen verwelkomen op de club. 

  Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons. 

  Het bestuur van CVC Reeuwijk