• Verenigingsman Cor Spruijt overleden

  14 mrt 2020
 • Onze vereniging heeft afscheid moeten nemen van oud-voorzitter Cor Spruijt. Hij bekleedde dit ambt van 1973 tot en met 1977 maar was daarnaast actief in diverse commissies, was de organisator van de boterletteractie, bakte als “ome Cor” pannenkoeken tijdens evenementen en familiedagen, organiseerde schaatsavonden en bracht het clubblad rond tot en met het allerlaatste papieren 
  nummer in 2011. 

  Cor had oog voor iedereen in de vereniging, van de jongste pupil tot het oudste "niet spelend" lid. Zij konden rekenen op de warme belangstelling van de voorzitter. Hij had ook een scherp oog voor wat er leefde binnen de vereniging en wat er nodig was om CVC Reeuwijk draaiende te houden. Hij was als geen ander in staat om met een paar welgekozen woorden mensen te motiveren om zich in te zetten voor de club.

  Cor was een uitermate vriendelijk mens, maar was naar "buiten" geen man die over zich heen liet lopen. Hij ging door het vuur voor CVC Reeuwijk en liet zich niet af schepen door de KNVB of de Gemeente Reeuwijk. Deze instanties hadden dan ook veel respect voor die doorzetter uit Reeuwijk.

  CVC Reeuwijk heeft heel veel te danken aan deze aimabele, bescheiden bestuurder. Na zijn actieve periode bij CVC Reeuwijk was het tijd voor diverse andere verenigingen om gebruik te maken van Cor Spruijt.