• Wim van Grieken overleden

  7 sep 2020
 • Na het overlijden van Jan van der Made is onze vereniging opnieuw getroffen door het wegvallen van een CVC'er met grote verdiensten voor onze club. 
   
  Al in de jaren 70 trad Wim toe tot de ontspanningscommissie waarbij hij samen met Hans Verdonk de nog prille vereniging het broodnodige vertier bood naast het voetballen. Dit was voor Wim de start van langdurige periode van vrijwilligerswerk voor onze club.
   
  Het vrijwilligerswerk zat Wim echt in het bloed  Bij vrijwel elke activiteit of klus op het complex was Wim aanwezig met raad en daad. Een andere zeer belangrijke taak was het leiderschap van het eerste elftal, een taak die door Wim jarenlang met veel plezier en inzet werd vervuld. 
   
  Naast zijn enorme lijst vrijwilligerswerk is Wim van Grieken jarenlang beheerder geweest van de kantine waarbij hij samen met zijn vrouw Trudy elke CVC'er een warm welkom heette. Hij stopte pas toen er een goede opvolger kwam in de persoon van Jan van der Weiden. 
   
  Nadat de kantine later in eigen beheer overging was het bijna vanzelfsprekend dat Wim de inkoop voor zijn rekening nam. 
   
  Wij hebben als CVC Reeuwijk veel te danken aan Wim van Grieken. Op zaterdag 5 september werd er met veel respect stilgestaan bij Wim's overlijden door het dragen van rouwbanden en het in acht nemen van 1 minuut stilte bij diverse wedstrijdenwaaronder de wedstrijd van CVC 1 tegen Bernardus.